Hirdetés

Készülőben a Star Wars: Lázadók folytatása?

|

A források szerint Dave Filoni, az animációs sorozatok atyja is csatlakozott a munkálatokhoz.

Hirdetés

A Disney+ startjával rengeteg lehetőség nyílik meg a stúdió előtt arra, hogy a mozifilmeknél kisebb költségvetésű sorozatokkal csillapítsa a rajongók éhségét egy-egy kultikus franchise után. Mivel korunk talán legnépszerűbb filmes univerzumai, a Marvel és a Star Wars is az ő kezükben van, így számíthatunk érdekes projektekre. Utóbbi esetében ilyen volt a nagy népszerűségnek örvendő The Mandalorian, de a közönség kedvenc Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat lezáró évada is készülőben van. Most a pletykák szerint még egy népszerű animációs sorozat kaphat folytatást a platformon.

Hirdetés

A Star Wars Rebels 2018-ban fejeződött be, elég szép lezárást kapott, de pár ikonikus szereplőjének sorsát homály fedi a mai napig. Ezek közül az egyik Ahsoka Tano, aki talán a legfontosabb kánonbeli szereplő, aki nem jelent meg mozifilmekben, bár a Skywalker korában hallhattuk a hangját, ahogy több fontos Jedi mesterrel együtt Reyt buzdítja. A másik Sabine Wren, ő a The Mandalorian kapcsán vált igen fontossá, hiszen a Lázadók korábbi évadából tudjuk, hogy segített visszafoglalni a harcos nép bolygóját a Birodalomtól, így nem kizárt, hogy Jon Favreau sorozatában is tiszteletét teszi majd a karakter. 

Ha igazak a pletykák, akkor készülőben lehet egy új sorozat, ami Star Wars: Lázadók folytatásának tekinthető. A szóban forgó új szériában elvileg megismerkedhetünk a fenti szereplők sorával, egyben átkötés is lehet egyéb Star Wars projektekre. A híresztelések szerint Dave Filoni is visszatér munkálatokhoz, ami nem meglepő, hiszen a karakterek jó részét ő maga hívta életre, így lelkén viseli a sorsukat:

"Nehéz lenne [másnak átadni a történeteket]. Nagyon nehéz, hogy őszinte legyek. Azért esne nagyon nehezemre, most lemondani róluk, mivel olyan régóta a részese vagyok ennek. Ahsoka esetében a legeleje óta. Nem tudom elképzelni, hogy valamilyen módon ne vegyek részt abban, hogy mi történik fele. Vagy Sabine-nal, ha már itt tartunk."

Ti örülnétek ha megvalósulna a Star Wars: Lázadók folytatása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)