Hirdetés

Star Wars - még nem tiszta, mi lesz Leia sorsa

|

Leia fontos szerepet kapott volna a Star Wars IX-ben is, de Carrie Fisher halála felborította a terveket. A Lucasfilm több lehetőséget is fontolgat.

Hirdetés

Némileg váratlan volt Carrie Fisher tavaly év végi halála. A Lucasfilm sokáig tervezett még karakterével, és a csapat most kissé tanácstalanná vált.

Leia Star Wars VIII-as jeleneteit már leforgatták, de lehet, hogy végül nem használják fel őket, mert a trilógia befejező részében még annál is nagyobb szerepet szántak neki. A készítők elárulták, hogy két jelenetben lesz vagy lett volna kulcsszerepe: az egyikben Luke-kal, a másikban Kyloval találkozik. Nem tudni, ezek közül melyiket szánták a nyolcadik, és melyiket a kilencedik részbe, csak az biztos, hogy valahol sort akartak keríteni rá.

Az illetékesek a napokban összeülnek, hogy eldöntsék, hogyan tovább. Lehet, hogy a jelenetek egy részét kivágják, azokban pedig, amiket módosítani kell, CGI változatban láthatjuk Fishert, de az is lehet, hogy minden megmarad, és a kilencedik részben teljes egészében egy számítógéppel alkotott Leia szerepel majd. 

A Star Wars VIII decemberben kerül a mozikba, a folytatás két évvel később jöhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)