Hirdetés

40 év után kiderül, mi lett Luke Skywalker fénykardjával Felhővárosban

|

A Star Wars ötödik felvonásában a mélybe zuhant az ifjú Jedi fegyvere, de azt egészen mostanáig nem tudtuk, hogy ezután mi lett vele.

Hirdetés

A Star Wars franchise egyik legikonikusabb jelenetének lehettünk szem- és fültanúi A Birodalom visszavágban, amikor is egy párbajt követően Luke Skywalker megtudta, hogy Darth Vader valójában az apja. Mindez a Bespinen található Felhővárosban játszódott le, és Luke itt vesztette el egyik kezét, valamint a fénykardját, ami eredetileg Anakiné volt.

Hirdetés

Eddig nagyjából azt tudtuk az ifjú Skywalker fegyveréről, hogy a mélybe zuhant, majd valahogy Maz Kanata tulajdonába került. A rajongók egy részét azóta is foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon merre járt az elmúlt évtizedekben a kék fénykard és hogyan sikerült végül Az ébredő Erőben ismét feltűnnie.

Nos, úgy tűnik, hogy a Marvel Star Wars-képregényének hála hamarosan végre erre is fény fog derülni. A második füzet vége alapján úgy tűnik, hogy egy köpenyes alak valahogy elkapta a lefelé szánkázó fénykardot, de hogy ezután mi történt, az egyelőre rejtély.

Jelenleg nem tiszta, ki is lehet ez a csuklyás, látszólag Jedi-köpenyt viselő figura, de valószínűleg a következő számban fény derül arra, pontosan kinél is kötött ki a fegyver. Csak remélni tudjuk, hogy arra már nem lesz kíváncsi senki, mi történt Luke levágott kezével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)