Hirdetés

Előkerült Mark Hamill és Harrison Ford első Star Wars próbája

|

A több mint 40 évvel ezelőtti jelenetet úgy adták elő a színészek, hogy fogalmuk sem volt, miről szól majd a film.

Hirdetés

Talán most nem a világ egyik legsikeresebb franchise-aként emlegetnénk a Star Warst, ha anno nem Mark Hamill és Harrison Ford kapják meg Luke Skywalker és Han Solo szerepét. Pedig a színészek akkor még nem is sejtették, mibe ugrottak fejest.

Hirdetés

Az NBC egyik riportere, Carl Quintanilla osztotta meg az alábbi videót, amin az első screen test látható Ford és Hamill között. 

Természetesen maga Hamill is tovább osztotta a dolgot, sőt, egy kis anekdotát is fűzött hozzá. A kész színész ezen a napon találkozott először, és egyikük sem olvasta még a forgatókönyvet, csak ezt az egy jelenetet. Az egészbe úgy vágtak bele, hogy George Lucas nem avatta be őket a részletekbe.


Harrison Ford már akkor tökéletesen hozta Han Solót, ehhez kétség sem fér. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)