Hirdetés

Star Wars - Mark Hamill kifakadt az indokolatlan erőszak miatt

|

Persze nem azt sérelmezi, hogy Az utolsó Jedik legújabb előzetesében Chewbacca lesöpör egy porgot a műszerfalról, hanem A birodalom visszavág egyik jelenetét, mely ennél sokkal durvább volt.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem fog az új filmben porgot enni, elég nagy traumát okozhatna az a gyerekeknek, de még nagyobbat a merchandise-árusoknak, akik nyilván számítanak rá, hogy karácsony előtt az aranyos pingvinszerű lények plüss- és figuraváltozatait egymást taposva ragadják le a vásárlók a boltok polcairól. 

Hirdetés

Már az eredettrilógia is óvatosabb volt, viszont az első három filmbe került néhány meredekebb jelenet. A tauntaun kibelezése volt az egyik, aminek szükségességét senki nem vitatja, hiszen egész más lett volna a folytatás, ha Luke megfagy. Ugyanakkor Mark Hamill szerint a wampa karjának testétől való elválasztása teljesen indokolatlan volt, hiszen a lény abban a jelenetben nem gonosz, csak éhes. Neki a forgatás során azt mondták, hogy csak a szőrt fogja levágni, ezzel elijesztve őt, csak később tudta meg, hogy szükségtelen erőszak elkövetőjévé tették karakterét.

Csak a porgokat ne bántsák. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)