Hirdetés

Eltűnik minden Star Wars, Marvel és Disney film a Netflix kínálatából

|

A Disney úgy döntött, saját streaming szolgáltatást indít, ezért az összes, a céghez tartozó film csak ott lesz elérhető.

Hirdetés

A Netflix és a Disney régóta jó kapcsolatot ápol, a jobb Marvel sorozatokat például a streaming szolgáltatást is üzemeltető cég gyártja. Ez a továbbiakban is marad, de a filmekkel kapcsolatban más a helyzet.

Hirdetés

Egyelőre arról érkezett hír, hogy az Egyesült Államokban elérhető kínálatból 2019 végén fog kikerülni többek között az Amerika kapitány: Polgárháború, az Agymanók, a Zsivány Egyes, és minden, ami a Disney tulajdona, köztük olyan filmek is, amiknek premierje 2018 vége előtt várható. 

A cég saját streaming-szolgáltatásán keresztül a filmek mellett ESPN-közvetítéseket is megtalálhatunk majd. Valószínűleg csak az USA-ban indítják eleinte, de érdekes lesz látni, mekkora sikert arathat. Az, hogy minden tartalom eléréséhez több különböző szolgáltatásra kell előfizetni, senkinek nem jó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)