Hirdetés

Így találkozhattunk először a Star Wars filmekkel

|

Ha még nem kapott volna el titeket teljesen a Star Wars napi őrület, akkor rásegítünk picit a trailerekkel.

Hirdetés

Boldog Star Wars napot kívánunk a messzi-messzi galaxis minden rajongójának! Mivel ma május 4. van, úgy gondoltuk, hogy elviszünk titeket egy túrára az emlékek ösvényén és végignézzük együtt az eddigi élőszereplős Star Wars filmek először kiadott előzeteseit.

A lista főleg a negyedik résztől lesz izgalmas. Érdekes megnézni, hogy mennyivel másabb volt egy trailer azokban az időkben, amikor egy Star Wars előzetes még nem került volna a YouTube Trending lista első helyére másfél perc alatt.

Star Wars I: Baljós árnyak

Star Wars II: A klónok támadása

Star Wars III: A Sith-ek bosszúja

Star Wars IV: Egy új remény

Star Wars V: A Birodalom visszavág

Star Wars VI: A jedi visszatér

Star Wars VII: Az ébredő Erő

Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik

A baj mindezzel csak az, hogy most egyszerre újra akarom nézni a lista összes filmjét, és valószínűleg nem érnék végére a nap végéig. Ha nektek egyet kellene választanotok, amit ünneplésképpen megnéznétek, akkor melyik lenne az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)