Hirdetés

Star Wars napi csemege: íme Mark Hamill Luke-ként a The Book of Boba Fett forgatásán

|

Hamill Rosario Dawson társaságában (is) látható a The Book of Boba Fett forgatási fotóján.

Hirdetés

A nemzetközi Star Wars nap alkalmából a Disney+ streamingplatformon elérhetővé vált egy Disney Gallery: The Book of Boba Fett című dokumentumfilm, ami értelemszerűen a Boba Fettet a középpontba állító sorozat kulisszái mögé enged betekintést, a forgatást mutatja be.

Itt láthattuk újra (illetve az alábbi képeken is meg lehet nézni) Mark Hamillt, aki újra Luke Skywalker bőrébe bújt. Igen, ő játszotta el a sorozatban is a legendás jedi mestert, Graham Hamiltonnal együtt - arról, hogy ez egészen pontosan hogyan történhetett a gyakorlatban, anno külön cikket írtunk.

Hirdetés

A Chapter 6: From the Desert Comes a Stranger című Star Wars: The Book of Boba Fett epizódról alább nézhetitek meg az említett képeket. Az egyiken például Rosario Dawson, vagyis a felnőtt Ahsoka társaságában látható Hamill. 

Mark Hamill a dokumentumfilmben elmondta, még sosem csinált ehhez foghatót. Játszott már színházban, rádióban, tévében, mozifilmben, de úgy érzi, most vált csak valóban teljessé a repertoárja, annyira különleges volt az a technológia, ahogy Hamiltonnal közösen összehozták a fiatal Luke-ot a sorozatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)