Hirdetés

Ezért illik tökéletesen az első Star Wars elé a Zsivány Egyes

|

Ahogy egy frissen kiadott rajongói montázs tökéletesen megmutatja, a Zsivány Egyes készítői sem csak a történek tekintetében ügyeltek arra, hogy minél nagyobb összhangban legyen az előzményeket bemutató film az eredeti trilógiával.

Hirdetés

Viszonylag furcsa helyzetbe került Gareth Edwards és csapata, mikor az 1977-es Star Warsnak kellett előzményt csinálniuk, hiszen azóta elég sokat változtak a sci-fivel kapcsolatos elképzeléseink. A Zsivány Egyes készítői viszont rendkívül hűek maradtak az eredeti látványvilághoz, ami még jobban látszik, ha egymás mellé állítjuk a majdnem negyven év különbséggel kiadott filmeket.

Egy rajongó nemrég pont ezt tette és a Zsivány Egyes rendkívül izgalmas lezárását összevágta az Egy új remény nyitójelenetével, amit látva talán még jobban értékeljük majd a scarifi csata utáni jeleneteket. A két film cselekményét ugyanis csupán egy hiperűrugrás választja el egymástól, ráadásul a jelmezek és a Tantive IV belső tere is hű maradt a klasszikus film látványvilágához, miközben egyáltalán nem tűntek elavultnak még 2016-ban sem. Ráadásul mivel az első Star Wars spinoff bemutatta Leia és csapata szűkös menekülését, még inkább érződik, milyen pocsék helyzetben vannak a lázadók a Star Wars IV kezdetekor. Nézzétek meg ti is, a hatás garantált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)