Hirdetés

Így nézhet majd ki Obi-Wan a saját filmjében

|

Még mindig nem erősítette meg a Disney, hogy készül film Obi-Wan főszereplésével, viszont egy közelgő figura árulkodó lehet.

Hirdetés

Nemrég felmerült, hogy önálló filmet kaphat Obi-Wan Kenobi, Anakin mestere, Qui-Gon tanitványa, általános közönségkedvenc.

Hirdetés

Tudjuk, hogy Ewan McGregor szívesen eljátszaná a szerepet ismét, és mivel úgy tűnik, a Lucasfilm is azt szeretné elmesélni, mi történt vele az előzménytrilógia és az eredeti filmek közti időben, minden esély megvan rá. A Sideshow Collectible készíti az alább látható Obi-Wan figurát, mely egy őszülő szakállú mestert ábrázol, aki Qui-Gon és Anakin kardját is tartogatja, illetve általánosságban jól meg van pakolva mindennel, hogy túlélje a vadont.

Előrendelni szeptember 21-étől lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)