Hirdetés

Jövőre kezdődik az Obi-Wan Kenobi film forgatása?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy 2019-ben megkezdődhetnek a spin-off Star Wars mozi munkálatai.

Hirdetés

Korábban már pletykáltak arról, hogy valamikor jövőre kezdődik meg az Obi-Wan Kenobi főszereplésével készülő film forgatása, most pedig még biztosabbnak tűnik ez az információ. Ráadásul talán már azt is tudjuk, mikor kerülhet a mozikba a film.

Hirdetés

A Fantha Tracks információi alapján 2019 tavaszán, pontosabban áprilisban veheti kezdetét az Obi-Wan Kenobi film forgatása a londoni Pinewood Studiosban, és ha minden jól megy, akkor 2020 decemberében már debütálhat is az alkotás. Mindez persze remekül hangzik, de azért mi a nagy örvendezéssel inkább megvárnánk egy teljesen biztosnak tűnő forrást. Persze a hivatalos bejelentés lenne a legjobb, de arra még nem számítunk a közeljövőben, elvégre most teljes gőzzel a Solo: Egy Star Wars-történetre koncentrál a Lucasfilm.

Ti mit látnátok szívesen a spin-off filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)