Hirdetés

Új írót kapott az Obi-Wan Kenobi sorozat

|

A jelek szerint tényleg a forgatókönyvvel volt a gond, ezért halasztották el az új Star Wars sorozat forgatását. Az új íróval viszont ismét felpöröghetnek a munkálatok.

Hirdetés

Még január végén számoltunk be arról a szomorú hírről, miszerint csúsznak az Obi-Wan sorozat munkálatai. Már akkor arról pletykáltak, hogy a Lucasfilm fejesei (élükön Kathleen Kennedyvel) nem voltak elégedettek az Ewan McGregor főszereplésével készülő széria forgatókönyvével. Nos, a jelek szerint tényleg ez állhatott a halasztás hátterében.

Hirdetés

Variety információi szerint ugyanis valóban lecserélték a szkriptért eddig felelős Hossein Aminit, helyette immár Joby Harold az új forgatókönyvíró. Joby Harold korábban az Arthur király: A kard legendája és a 2007-es Éberség című filmeket írta, de neki köszönhetjük majd Zack Snyder új Army of the Dead moziját (ennek utómunkálatai jelenleg is folynak), valamint dolgozik egy egyelőre még cím nélküli Transformers projekten is.

Mindenesetre eddigi filmográfiája még messze nem akkora, mint a menesztett Amininak, aki többek között olyan filmeket is adott nekünk, mint a 2011-es Drive. Persze ez messze nem jelenti azt, hogy a Disney és a Lucasfilm rosszul döntött volna a cserét illetően, elvégre fogalmunk sincs arról, Amini milyen szkriptet tett le az asztalra. Nagyon drukkolunk, hogy Harold munkája ne csak a vezetőséget, hanem a nézőket is lenyűgözze majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)