Hirdetés

Kiderült, mikor indulhat az Obi-Wan Kenobi spin-off forgatása

|

Előkerültek pletykák és hírek az Obi-Wan spin-off kapcsán, többek között az is egyre biztosabbnak tűnik, hogy mikor kezdődhetnek a munkálatok.

Hirdetés

Mostanában Star Wars folyik a csapból is, ami köszönhető a Star Wars VIII: Az utolsó jedik premierjének, és a Solo - Egy Star Wars-történetnek. Mindeközben azért csendben folytatódnak a tárgyalások a következő projektekről, és úgy néz ki, hogy egyre biztosabb az Obi-Wan Kenobi száműzetéséről szóló spin-off film létezése.

Hirdetés

A hírek szerint a Kenobi sztori forgatása 2019-ben kezdődhet az angliai Pinewood Studiosban. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy producerként egyengeti majd a film újtát, Tracey Seaward pedig ugyanezt a szerepkört tölti be. Hozzájuk Stephen Daldry csatlakozik rendezőként. Mivel kicsit több mint egy év van a tényleges indulásig, még bőven lehetnek változások, de az valamelyest bizalomgerjesztő, hogy már tényleges neveket tudunk tenni a projekt mellé.

Azt még nem tudni, hogy ki kapja majd Obi-Wan szerepét, de ez annyira nem meglepő, mivel a hivatalos megerősítés még meg sem történt a film kapcsán.

Az Obi-Wan film mellett a hírek szerint Lucasfilm belevágott a Boba Fett és Yoda spin-off részek kidolgozásába is. Mindkét projektről évek óta pletykálnak, és egyre valószínűbb, hogy nem ok nélkül. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)