Hirdetés

A Régi Köztársaság idejében játszódhatnak a Trónok harca alkotóinak Star Wars filmjei

|

D.B. Weiss és David Benioff filmjei valószínűleg nem csak időben, de hangulatban is eltávolodnak majd a Skywalker történetektől.

Hirdetés

Revan, Bastila Shan, Kreia, Darth Malgus - ha ezek a nevek ismerősen csengenek nektek, akkor még jobban fogjátok várni a Trónok Harca alkotóinak Star Wars filmjeit.

Hirdetés

Egy új híreszetlés szerint ugyanis D.B. Weiss és David Benioff filmjei a Régi Köztársaság érájában játszódnak majd, ami rengeteg remek történetet és érdekes karaktert adott már a rajongóknak. A Star Wars News Net egy forrása - aki az eddigi összes Disney-féle Star Wars filmen dolgozott -  nyilatkozott a munkálatokról, amik egyelőre a forgatókönyv véglegesítésénél és a dizájn tervek elkészítésénél tartanak. 

A forrás szerint a történet a több száz évvel a Skywalkerek előtt játszódik majd. Itt ugyan találunk egy kis ellentmondást, hiszen az Old Republic játékok nagyjából 4000 évvel játszódnak a yavini csata előtt, de azt is fontos hozzátenni, hogy nem tartoznak a Disney-féle Star Wars kánonhoz; tehát simán előfordulhat, hogy Benioffék jócskán megvariálják az általunk ismert történéseket és időpontokat.

... a következő film forgatása körüli munkálatok ősszel kezdődnek. Ez nem a Rian Johnson féle trilógia, hanem a Trónok harcás srácok első filmje lesz, ami a Régi Köztársaság alatt játszódik majd, amivel a Disney kicsit ki akarja terjeszteni a Star Wars idővonalat és megpróbál bevonzani egy "Trónok harcásabb" közönséget.

Az biztos, hogy a Bioware és az Obsidian történetmesélői olyan színeket vittek a Star Wars univerzumba, amire azóta sem nagyon volt példa. Ha a két író tényleg ezt az időszakot választotta a forgatókönyv alapjául, akkor mi nagyon bizakodók vagyunk, hiszen tudjuk, hogy a karakterekkel és az epikus történetekkel legalább olyan jól bánnak, mint a fent említett stúdiók. 

Ezeket az információkat mindenesetre érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg hivatalos források is megerősítik a hitelességüket, hiszen a Rian Johnson-féle trilógiát is próbálták összekötni a játékokkal, míg a rendező meg nem cáfolta a dolgot. Abban azonban szerintem minden rajongó egyetért, hogy a vérfrissítés nem tesz majd rosszat messzi-messzi galaxisnak.

Ti szeretnétek a Régi Köztársaság idejében játszódó filmeket látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)