Hirdetés

Megszületett minden idők legjobb Star Wars videója, amiben R2D2 tud beszélni

|

Mennyire más hangulata lett volna a filmeknek, ha mindenki kedvenc droidja nem csak csipogni tud, hanem beszéli is az emberi nyelvet.

Hirdetés

Nem könnyű egy szereplőt minimális eszköztárral érdekessé és szerethetővé tenni, R2D2 azonban annak ellenére (vagy épp ezért) a világ egyik kedvenc sci-fi karaktere, hogy a feje forgatásán kívül csak sípolásra és prüntyögésre képes.

Az Auralnauts csapata most elképzelte, milyen lett volna R2D2 az Új reményben akkor, ha mi is értettük volna minden szavát, és nem kellett volna C3PO-nak folyamatosan fordítani és ismételgetni őt. A végeredmény pedig egyszerűen zseniális. Reméljük, hogy a srácok a többi rész átiratát is elkészítik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)