Hirdetés

Star Wars-rajongók most A Sith-ek bosszújának több mint 4 órás verzióját követelik

|

A Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja 2005-ös filmnek elvileg van egy hosszabb verziója, sokan már a 4 órás rendezői változatot követelik a DC divathullámot meglovagolva.

Hirdetés

Remek hír érkezett nemrég a DC-rajongók számára, ugyanis hosszú idő után tényleg be lesz mutatva Az Igazság Ligájának Snyder-féle verziója, amit rengetegen szeretnének látni. Nem sokkal később az Öngyilkos osztag rendezői változata is terítékre került, bár ott inkább maga a rendező igyekezett mocorogni az ügyben. Valószínűleg ezen felbuzdulva követelik most egyesek azt, hogy egy Star Wars-film hosszabb verziója is nyilvánosságra kerüljön.

Hirdetés

Elindult egy petíció a Change.org oldalán, amivel azt szeretnék elérni a rajongók, hogy A Sith-ek bosszújának eredeti, több mint 4 órás változata is napvilágot lásson. Persze ez egy picit más, mint az előbb említett DC-filmmel kapcsolatos követelés, mert ugyan láthattunk már kivágott jeleneteket a Star Wars III-ból, de ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy létezik ilyen hosszú verzió belőle.

Elég kicsi az esély tehát arra, hogy beteljesüljön a rajongók vágya, de mindenesetre úgy tűnik, hogy ez nem akadály számukra, ugyanis jelen cikk írásának pillanatában már több mint 20 ezren aláírták a petíciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)