Hirdetés

Star Wars Rebels - Darth Vader azért kell bele

|

Egy legenda éled újjá a Star Wars Rebels című animációs sorozatban, ugyanis felbukkan Darth Vader és az ő klasszikus szinkronhangja.

Hirdetés

A Star Wars Rebels sorozatot felvezető Spark of Rebellion című pilot epizódot október 26-án újravetíti az ABC csatorna és lesz benne egy olyan pluszjelenet is, ami korábban nem szerepelt. 

Dave Filoni, az animációs sorozat producerének nyilatkozata szerint szerettek volna valami különlegeset az ABC csatornának, ezért hozzáadtak a nyitóepizódhoz egy bónuszjelenetet, amiben az Inkvizítor és Darth Vader is szerepelnek - utóbbinak a kiváló James Earl Jones kölcsönzi majd a hangját, aki a klasszikus Star Wars trilógiában is megszólaltatta az ikonikus karaktert. A Spark of Rebellion egyébként hatalmas sikerrel mutatkozott be a Disney Channelen, 6,5 millió nézője volt a premiernek.

James Earl Jones pedig különösen nagy kedvencünk, nem csak Darth Vaderként, hanem azért, amit az Agymenők című sorozatban művelni mert:

A Star Wars Rebels, avagy Star Wars: Lázadók hangjai között olyan színészek találhatóak még, mint Freddie Prinze Jr., David Oyelowo és Jason Isaacs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)