Hirdetés

Star Wars: Lázadók - újabb ismerős karakter tűnt fel

|

Egyre tovább közeledik az eredeti trilógiához a Star Wars: Lázadók cselekménye, így egy újabb régi ismerőst láthattunk viszont a legelső filmből.

Hirdetés

A legelhivatottabb Star Wars rajongók rengeteg érdekességet találhatnak az univerzumban játszódó két animációs sorozatban, a Clone Warsban és a Rebelsben, a sikerüknek köszönhetően pedig az sem kizárt, hogy az élőszereplős filmekbe is átemelnek egy-egy népszerűbb karaktert. Az utóbbi sorozat viszont manapság még izgalmasabb, ugyanis egyre több, a mozivászonról ismerős karakter tűnik fel.

Miután nemrég a Zsivány Egyeshez kapcsolódó részeket is láthattunk, a legújabb, Titkos szállítmány című epizódban egy újabb ismerős arc tűnt fel. A fenti kép hátterében Jon "Durch" Vandert szúrhatják ki az eredeti trilógia rajongói, aki nem más, mint a későbbi ütközetek hőseit csatába vezető Arany Vezér. Az ő osztagát nemrég viszontláthattuk a Zsivány Egyesben a scarifi csatában, ahol a karaktert eredetileg alakító Angus MacInnes is újra eljátszotta Vander szerepét.

Az eredeti filmekben részt vettek mind a yavini, mind az endori csatában. A harmadik évad végéhez közeledő Star Wars: Lázadókban egyébként a negyedik szezonban még nagyobb kaliberű szereplők tűnnek majd fel, ugyanis megérkezik az idős Obi-Wan Kenobi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)