Hirdetés

Star Wars Resistance - ilyen lesz az új animációs sorozat

|

A Star Wars Rebels véget ért, de nem kell sokat várnunk egy újabb rajzfilmre.

Hirdetés

Ha igazak a pletykák, minden irányból még keményebben fog támadni a Disney Star Wars-os dolgokkal. Amíg egy igazán jó játékra várunk, kitölthetjük az időt a sorozatokkal.

Hirdetés

A Lucasfilm bejelentette, hogy a Star Wars Resistance már készül a Rebels készítőinek keze alatt, és az új trilógia idejében fog játszódni. A középpontban egy fiatal pilóta, Kazuda Xiono áll majd, aki az Ellenállás kémje lesz, illetve nagy hangsúlyt kaphatnak a légi harcok, ugyanis Dave Filonit kreatív vezető elmondása alapján számára a második világháború vadászgépei és pilótái nyújtottak inspirációt. A látvány az animékből merít. A sorozathoz hangját adja a Poe-t alakíto Oscar Isaac és a Phasmát megformáló Gwendoline Christie is, valamint garantáltan szerepet kap BB-8, nyilván. A premier ősszel lesz a Disney Channelen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)