Hirdetés

Star Wars Resistance - a szezonközépi trailer az Első Rend felemelkedését ígéri

|

A fiatalokat célzó sorozat hamarosan éles kanyart vesz. Felbukkannak a rohamosztagosok, és velük együtt több, az új trilógiából megismert karakter is.

Hirdetés

A Star Wars Resistance egyelőre elég lagymatag tempóban halad, de ha minden igaz, ez nagyot fog változni az első szezon második felében. Hőseink hirtelen szembetalálják magukat az ébredező Első Renddel.

Hirdetés

Nem akarjuk lelőni a trailer izgalmasabb pillanatait, úgyhogy először nyomjátok meg a lejátszás gombot, és utána olvassatok tovább.

A Resistance Az ébredő Erő előtt játszódik, és úgy néz ki, hogy az események előbb fognak összeakadni a filmével, mint hittük volna. A Starkiller bázis mellett Leia hercegnő és Hux tábornok is felbukkant, illetve Kylo Ren hajója is megjelent egy pillanatra.

Ha az első évad maradéka fele annyira lesz izgalmas, mint ez a trailer, akkor már érdemes lesz követni a szériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)