Hirdetés

Könyvből ismerhetjük meg a Star Wars: Skywalker kora előzményeit

|

Még az új mozi premierje előtt megjelenik majd a regény, ami összeköti Az utolsó Jedik és a Skywalker kora filmeket.

Hirdetés

A Lucasfilm továbbra is könyvekkel, játékokkal, valamint képregényekkel tervezi bővíteni az ismert univerzumot, kitölteni a filmek között tátongó űrt.

Hirdetés

Bejelentették az új, felnőtt közönséget megcélzó Resistance Reborn című Star Wars kötetet, amit Rebecca Roanhorse jegyez, és a nyolcadik és kilencedik epizód cselekményét igyekszik szorosabban összefogni. A regény még a Skywalker kora decemberi mozikba küldése előtt, november 12-én fog megjelenni, de a hazai kiadásról semmit nem tudunk. A történet rövid leírása alapján a filmekhez hasonlóan Leia Organa Tábornok, Poe Dameron, Finn és Rey lesznek a főszereplők, akik az Ellenállás újjáépítéséért küzdenek.

Előreláthatólag minőségi munkára számíthatunk, mivel Rebecca Roanhorse tapasztalt, Nebula és Hugo elismerésekkel jutalmazott írónő. Szintén novemberben érkezik egyébként Kevin Shinick fiatal felnőtteknek szóló Force Collector cimű kötete, amiben egy tinédzser fedezi fel az önmagában lappangó Erőt. Továbbá a Marvel Comics is jelentkezni fog egy négy számból álló, Allegiance címen futó képregénnyel, minek során az Ellenállás túlélői és Leia igyekeznek felkutatni egy korábbi szövetségest.

Olvastátok valamelyik frissebb Star Wars könyvet? Melyiket ajánlanátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)