Hirdetés

Star Wars Resistance - megérkezett a legelső trailer

|

Már nézhető az első kedvcsináló a Disney vadonatúj animációs sorozatához, ami idén ősszel debütál.

Hirdetés

A rajongók nem csak a mozivásznon találkozhatnak a Star Wars univerzummal, hiszen több animációs alkotás is készült már a franchise-hoz. Idén tavasszal véget ért a Star Wars Rebels, viszont hamarosan már érkezik is a következő kaland.

Hirdetés

A Star Wars Resistance főszereplője egy fiatal pilóta, Kazuda Xiono lesz, a sorozat pedig az új trilógia idején játszódik. Ráadásul ismerős arcok is feltűnnek majd, hiszen szerepelni fog benne többek között Poe Dameron és BB-8 is.

Az első rész a tervek szerint október 7-én debütál a Disney Channelen, és az a Dave Filoni felel majd a műsorért, aki már a korábbi animációs kalandok megalkotásában is részt vett.

A Disney jóvoltából pedig most megnézhetjük, milyen izgalmakra számíthatunk, ugyanis befutott az első trailer.

Ti nézitek majd a Star Wars Resistance-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)