Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - simán áthúzhatják az egyik nagy leleplezést

|

A Star Wars VIII-at Rian Johnson írta, de a kilencedik részen már más fog dolgozni, akinek minden joga meglesz ahhoz, hogy saját elképzelései szerint alakítsa az eseményeket.

Hirdetés

Az ébredő Erő egyik legnagyobb megválaszolatlan kérdése az volt, hogy kik lehetnek Rey szülei. Az utolsó Jedikben kaptunk erre egy választ, amiről mindenkinek megvan a véleménye.

Hirdetés

Kylo Ren és Rey beszélgetése során elhangzott, hogy a lány felmenői "senkik", roncskereskedők, akik csak eladták őt, otthagyták a Jakkun, jelöletlen sírban nyugszanak. Ez azonban nem feltétlenül igaz.

Folyamatosan zajlanak a beszélgetések arról, valóban látott-e Kylo Ren valamit Rey szüleivel kapcsolatban, vagy csak manipulálta őt. Erre még jó ideig nem kapunk egyértelmű választ, a készítők maguk sem találták ki, mi az igazság. Rian Johnson rendező azt mondta, ez a "leleplezés" volt Rey "Én vagyok az apád"-pillanata, ez törhette meg legjobban a lelkét abban a pillanatban. Az, hogy Rey szülei valóban senkik, vagy a lány egy ismert család leszármazottja, J. J. Abramsen és Chris Terrión, a Star Wars IX íróin múlik, úgy tudni, a Disney nem szól bele, mi legyen. 

A Star Wars IX 2019 decemberében kerülhet mozikba. Rian Johnson a pletykák szerint már egy új trilógián dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)