Hirdetés

Még mindig folynak a tárgyalások Rian Johnson Star Wars trilógiájáról

|

Ugyan arról még nincs hír, hogy mikor fog neki a munkálatoknak a rendező, de elmondása szerint folyamatosan tárgyal a Lucafilmmel a dologról.

Hirdetés

Most, hogy a kilencedik epizód pontot tett a Skywalker család történetének végére, igen fontos kérdés, hogy merre halad tovább a mozik terén a franchise. Még 2017-ben jelentette be a Lucasfilm, hogy szeretnék, ha Rian Johnson egy újabb trilógiát rendezne meg, azonban a Solo bukása után kicsit visszavettek a tempóból, és olyan hírek is elkezdtek terjedni, hogy ebből a trilógiából mégsem lesz semmi. A rendező ezt már korábban megcáfolta, és most ismét megerősítette a rajongókat, hogy továbbra is tervben vannak a filmjei.

Hirdetés

Johnson aktuális filmje, a Tőrbe ejtve jelenleg is fut a mozikban és igen nagy népszerűségnek örvend, sőt a rendező még egy Oscar-jelölést is kapott a legjobb eredeti forgatókönyvért. Mivel remekül teljesít a pénztáraknál, ezért Johnson megpedzegette, hogy egy Tőrbe ejtve folytatás sem elképzelhetetlen. Ha ez igaz, akkor még jó pár évig várnunk kell, míg újra tiszteletét teszi a messzi-messzi galaxisban. Mindezek ellenére egy interjúban most ezt nyilatkozta:

"Még mindig tárgyalok a Lucasfilmmel, de a terveik közül még semmit nem jelentettek be."

Ez mindenképp arra enged következtetni, hogy a rendező még egyáltalán nem engedte el a visszatérését Lucas univerzumához, de az egyre biztosabbnak tűnik, hogy a következő filmet nem ő dirigálja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)