Hirdetés

Mégsem olyan biztos a Rian Johnson-féle Star Wars trilógia sorsa?

|

Johnson és a Lucasfilm között folyamatosan zajlanak a tárgyalások, de a rendező visszatérése az univerzumhoz még egyáltalán nincs kőbe vésve.

Hirdetés

Noha Az utolsó Jedik remekül teljesített a kasszáknál, a rajongói tábort borzasztóan megosztotta a film. Persze a Disneynek sokkal inkább az előbbi szempont a fontos, így a film sikere láttán azonnal bejelentették, hogy felkérték Rian Johnsont egy új trilógia elkészítésére. Nem sokkal ezután azonban megjelent a Han Solo előzményfilm, ami elhasalt a mozipénztáraknál, így a stúdió rengeteg korábban bejelentett tervét kukázta. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy rengeteg projekt sorozat formájában él tovább, ilyen lesz például a Mandalorian, illetve az Obi-Wanra koncentráló Disney+ széria is. A mozis tervek megnyirbálása után jogosan merül fel a kérdés, hogy mi lesz akkor a Johnson-féle trilógiával? A rendező viszonylag magabiztosan állította, hogy a tervek szerint folynak a munkálatok az új részek kidolgozásán, azonban a legújabb filmjének promózása közben most egy egészen bizonytalan válasz érkezett arra a kérdésre, hogy dolgozik-e még Star Wars filmen:

"Nos, majd meglátjuk. Még mindig tárgyalok a Lucasfilmmel, ők kitalálják, hogy merre szeretnének menni, utána kiderül mi történik. De nagyon örülnék, ha megvalósulna, viszont dolgozom a saját projektjeimen is."

A rendező új filmje, a Tőrbe ejtve novemberben landol a mozikban, és a hírek szerint még egy filmet elkészít mielőtt egyáltalán visszatérhetne a Star Warshoz. Ti ürülnétek, ha Johnson megrendezhetne egy trilógiát a Star Wars univerzumában, vagy jobb lenne, ha elengednék a kezét Az utolsó Jedik fényében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)