Hirdetés

Kiderült, melyik játékokból nem merít a Rian Johnson-féle Star Wars-trilógia témája

|

A rajongók egy része abban reménykedett, hogy a sokak által kedvelt érában fognak játszódni a filmek, de a rendező most reagált a találgatásokra.

Hirdetés

Sok rajongó kedvence a Star Wars-univerzum azon időszaka, amelyben a Knights of the Old Republic is játszódott. Így érthető, hogy egyből felcsillant az emberek szeme, amikor a Disney bejelentett egy új trilógiát, viszont most kiderült, hogy a rendezőnek más tervei vannak.

Hirdetés

A Mashable kérdésére mondta el Rian Johnson, hogy a megjelenéskor ő is játszott a KotOR-ral és szerinte fantasztikus játék lett. A rendező megérti azokat a rajongókat is, akik szívesen látnák a mozivásznon a történetet, azonban hozzátette, hogy számára az a szórakoztató, hogy milyen új dolgokat láthatunk még és milyen sztorikat lehet még elmesélni.

Tehát Johnson nem cáfolta a dolgot, viszont nagyon úgy néz ki, hogy tényleg egy vadonatúj sztorit ismerhetünk meg a trilógiájában, és sajnos nem a KotOR lesz az.

Ti mit látnátok szívesen a következő Star Wars-filmtrilógiában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)