Hirdetés

A Star Wars univerzum része lett egy hősi halált halt rajongó

|

Egy iskolai lövöldözés során áldozta fel magát, a Lucasfilm pedig szeretett volna emléket állítani neki.

Hirdetés

Idén áprilisban az Észak-Karolinában található Charlotte-i Egyetemen egy fiatal, Trystan Andrew Terrell berontott egy osztályterembe, ahol két embert megölt és négyet megsebesített. Az egyik elhunyt a 21 éves Riley Howell volt, aki rávetette magát a fegyveresre, és három találatot kapott, melyek egyike a fején találta el, ebbe azonnal belehalt. Hősies tettével megmentette társait.

Hirdetés

Köztudottan nagy Star Wars-rajongó volt, és ezt a Lucasfilm azzal kívánta honorálni, hogy felkereste a családot, majd a Skywalker kora kapcsán kiadott új könyvvel örökre az univerzum részévé tette Riley-t. Ebben a könyvben szerepel Ri-Lee Howell jedi mester és történész, aki az Aionomica két kötetébe jegyezte fel az Erő kapcsán szerzett tapasztalatait, információit. Riley barátnője és a lány apja egyaránt hálásak a lehetőségért, úgy érzik, tökéletesen illik a megemlékezés a sráchoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)