Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora képregény többet mesél majd el, mint a film

|

Ahogy a korábbi filmeket is, úgy a legújabb epizódot is olvashatjuk majd képregény formában, ráadásul az alkotók szerint egy bővebb történetet kapunk majd.

Hirdetés

Már a legelső Star Wars film óta bevett gyakorlat, hogy képregény formájában is megjelenik a történet, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Marvel Comics a napokban bejelentette, hogy hamarosan a Star Wars: Skywalker kora is megérkezik lapozható formában. Az öt részes adaptációt a Jody Houser,  Star Wars: TIE Fighter írója és Will Sliney, a Star Wars: The Rise of Kylo Ren grafikusa készítik majd, és komolyan veszik a kihívást.

Hirdetés

Saját elmondásuk szerint nem egy az egyben emelik át a történetet, hanem megfejelik az egészet egy csomó teljesen új epióddal. Houser így mesélt a projektről:

"Egész életemben Star Wars rajongó voltam, így hatalmas megtiszteltetés volt, amikor felkértek, hogy zárjam le a Skywalker-trilógiát a Marvel Comics gárdájával. Van néhány nagyon szórakoztató jelenetünk és ötletünk, amelyek nem voltak benne az eredeti filmben."

Houser nem árult el részleteket arról, hogy pontosan milyen jelenetekről is van szó, de könnyen előfordulhat, hogy a filmből kivágott részek köszönnek majd vissza, amelyek már a film hivatalos art bookjában is megjelentek. A Star Wars: Skywalker kora képregény adaptáció idén júliusban fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)