Hirdetés

K-2SO is visszatérhet a Cassian Andor sorozatban

|

Akik esetleg attól tartottak, hogy a Zsivány Egyes legzseniálisabb karaktere kimarad a tévésorozatból, azok most végre megnyugodhatnak.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a Pedro Pascal főszereplésével készülő The Mandalorian mellett még egy sorozaton munkálkodik a Disney, amely nem más, mint a Zsivány Egyes egyik főszereplője, Cassian Andor köré fog felépülni. Nyilván azonnal adja magát a kérdés, hogy vajon a film talán legemlékezetesebb karaktere, K-2SO is visszatér-e, most pedig végre biztosak lehetünk benne, hogy a sorozatban is számíthatunk majd a droid szenzációs beszólásaira.

Hirdetés

Kathleen Kennedy erősítette meg, hogy K-2SO a sorozatban is vissza fog térni, ráadásul a hangját és a mozdulatait is ugyanaz az Alan Tudyk fogja kölcsönözni, aki a Zsivány Egyes filmben is megformálta a karaktert. Azt még ugyan nem tudni, hogy mi lesz a sorozat hivatalos címe, de az már most biztos, hogy kizárólag a Disney saját streaming szoltáltatásán, a Disney+-on lesz majd elérhető, ami idén novemberben fog útjára indulni.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Ezt várjátok jobban, vagy inkább a The Mandalorianre vagytok kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)