Hirdetés

Star Wars: Rogue One - itt az első fotó a szereplőkről

|

A Disney D23 Expóján leleplezték a Star Wars: Rogue One első fotóját, amin a szereplők pózolnak egy minimálisan Star Wars-os környezetben.

Hirdetés

Számtalan sci-fi film és sorozat ugrott be a Star Wars: Rogue One első fotójáról, de valahogy egyik sem a Star Wars. Ez nem feltétlenül baj, és amennyit eddig tudunk a jövőre mozikba kerülő filmről, az alapján tökéletesen illik hozzá ez a hangulat.

A Rogue One egy csapatról szól, akik el akarják lopni a Halálcsillag tervrajzait. A Gareth Edwards rendezte moziban Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker és Riz Ahmed is szerepelnek, ez pedig elég indok arra, hogy higgyünk a spin-off sikerében. Az alábbi kép feltehetően a csapat főhadiszállásán készült, ahol mindenfélét bütykölgetnek, és Jones kisasszony valószínűleg néhány kétes megbízhatóságú alakkal néz szembe.

Megtudtuk azt is, hogy a Firefly-ból ismerős Tudyk valamilyen számítógép által generált karaktert (földönkívülit vagy droidot) kelt életre.

A Rogue One: A Star Wars Story (merthogy úgy tűnik, ez lesz a hivatalos neve) jövő decemberben kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)