Hirdetés

Lélegzetelállító videón a Zsivány Egyes speciális effektjei

|

A különleges grafikai megoldásokért felelő ILM töltötte fel a videót, amiben ízekre szedik a Zsivány Egyes leglátványosabb jeleneteit.

Hirdetés

Egy Star Wars epizód forgatása bizony nem kis feladat, hiszen amellett, hogy a jelenetek fele gyakorlatlag teljes egészében mérnökök és grafikusok gépein készül, a színészeknek szinte folyamatosan zöld háttér előtt, mindenféle különös megoldással kell játszaniuk a szerepüket.

Hirdetés

Nem lehet például könnyű dolog halál komoly arcot vágni, amikor az emberrel szemben elsétál egy gólyalábas statiszta tele világító bogyókkal, akiből aztán a mo-cap rendszer segítségével csinálnak majd droidot. Többek közt ilyenekkel is találkozhattok, ha lecsekkoljátok az alábbi videót, amit az effektekért felelős Industrial Light & Magic osztott meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)