Hirdetés

Zsivány Egyes - bitang hangulatos werkfilm debütált

|

A kamerák mögül is érdemes megtekinteni, hogy fest a Zsivány Egyes. Az új jelenetek mellett a forgatás részleteibe is bepillantást nyerhetünk, hála a legújabb videónak.

Hirdetés

A Star Wars Celebration alkalmából a fönt látható videóban prezentálják a Zsivány Egyes készületének egyes pillanatait a film eddig még nem látott jeleneteivel vegyítve. Mindenképpen érdemes végignézni, hiszen a premierég még hosszú a várakozás. A videóban felbukkan a Felicity Jones által játszott Jyn Erso és Cassian Andor kapitány, akit Diego Luna alakít.

Első látásra feltűnik, hogy az Star Wars: Az ébredő Erőhöz hasonlóan itt sem zöld háttér előtt készült a felvételek többsége. Gareth Edwards, a rendező is felbukkan a videóban, ő arról beszél, hogy mennyire kockázatos megváltoztatni bármit is egy ilyen szériában, de ha ezt nem teszed meg, akkor valójában nem adsz hozzá semmit a kánonhoz. 

Nem mellékesen egy ütős új posztert is kapott a film:

Nektek hogy tetszik a werkfilm?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)