Hirdetés

Egy rajongó rájöhetett, ki miatt halt meg Anakin Skywalker anyja

|

Érdekes elmélet látott napvilágot a Redditen, ami nem is tűnik túl nagy butaságnak.

Hirdetés

Anakin Skywalkernek bizony elég kalandjos útja volt a Star Wars univerzumban, és a Skywalker saga filmjeiben remekül végig is követhettük a nem túl vidám életét. Elképzelhető, hogy egyetlen szereplő mesterkedése miatt alakult így a karakter sorsa?

Hirdetés

Az előzménytrilógia második felvonásában, vagyis A klónok támadásában a buckalakók elrabolják Anakin Skywalker anyját, Shmi Skywalkert, aki sajnos nem éli túl a történéseket. Nemrég Steinrikur egy elég hihető teóriával állt elő a Redditen, ugyanis szerinte Palpatine császár, vagyis Darth Sidious állhat Shmi elrablása mögött. A Sith Nagyúr így tudta elindítani Anakint az Erő sötét oldala felé vezető úton, ugyanis az ifjú Jedi dühből mészárolta le a buckalakókat.

Az elmélet szerint tehát Palpatine mozgathatta a szálakat a háttérből, hiszen Yoda szavai alapján a düh a sötét oldalra vezet, és a történtek után bizony nem is kellett túl sok idő ahhoz, hogy Anakinból Darth Vader legyen. Persze ez jelenleg csak egy érdekes teória, és elég kicsi az esélye annak, hogy hivatalosan is meg lesz majd erősítve, de azért jó látni, hogy a rajongók továbbra is aktívan foglalkoznak a Star Wars univerzumával.

Nektek hogy tetszik ez az elmélet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)