Hirdetés

Az X-Men: Dark Phoenix rendezője elvileg egy új Star Wars filmen dolgozik

|

A hírek szerint Simon Kinberg felel majd egy egyelőre cím nélküli Star Wars mozi forgatókönyvéért.

Hirdetés

Lassan már annyi új Star Wars film van a csőben a Lucasfilmnél, hogy számon tartani is nehéz lesz őket. A legújabb híresztelések alapján most egy újabb készülő alkotást is felvehetünk a képzeletbeli listára, ugyanis elméletileg az X-Men: Dark Phoenixet készítő Simon Kinberg jelenleg is javában dolgozik egy forgatókönyvön. 

Hirdetés

Arról nem tudunk, hogy egészen pontosan mi is lehet majd ez a Star Wars mozi, de az biztos, hogy nem Rian Johnson új trilógiájáról, és nem a Trónok harca sorozat alkotópárosának új filmjeiről van szó. Kinberg számára nem ismeretlen a messzi messzi galaxis, hiszen ő volt a Star Wars Rebels animációs sorozat executive producere, valamint korábban őt említették meg a Boba Fett spin-off mozi producereként is, mikor még a Fantasztikus Négyes reboottal nagyot bukó Josh Tranket szemelték ki a film rendezőjének. Így a legvalószínűbbnek tűnő tippünk az tűnhet, hogy Kinberg az egyelőre talonban tartott Boba Fett mozi írásába fogott bele, de persze az is ugyanígy lehetséges, hogy egy teljesen más film készül. 

Ti milyen Star Wars mozit látnátok szívesen Simon Kinberg tollából? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)