Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - szándékosan nem szerepel az egyik karakter a filmhez érkező termékeken?

|

Egy rajongó elég egyértelmű bizonyítékokat talált arra, hogy a Disney elkezdte leszedni Az utolsó jedik egyik szereplőjét a merchandise-ról.

Hirdetés

A rajongók egy népes csoportja szerint pocsék film lett a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik, amiben először tűnt fel Kelly Marie Tran által alakított Rose Tico. A színésznőt korábban érthetetlenül durva támadások érték a szerepe miatt (lehet egy karakter szimpatikus vagy ellenszenves a néző számára, de az őt alakító nőnek úgy nekimenni, ahogy Trant elkergették a közösségi médiából egészen egyszerűen nem magyarázható), és most úgy tűnik, hogy a Disney sem túlzottan kedveli a karaktert.

Hirdetés

A vállalat már gőzerővel készülődik a Star Wars: Skywalker kora idei premierjére, és ahogy korábban, úgy most is rengeteg új merchandise érkezik majd a film mellé. Rose is szerepelni fog az új kalandban, így elvárható lenne, hogy ő is helyet kapjon az ilyen-olyan ruhadarabokon és egyéb apróságokon, de a jelek szerint a Disney másképp gondolja. Jenny Nicholson a Twitteren hívta fel a figyelmet arra az érdekes jelenségre, hogy korábban néhány dizájnon még szerepelt Rose, de később aztán valamiért el lett tüntetve.

Akár az is lehet az oka ennek az egész furcsaságnak, hogy a karakter nem annyira ismert és közkedvelt, mint például Rey vagy Chewbacca, de azért az tényleg elég különös, hogy még néhány csoportképen sem maradhatott fenn.

Nem csak Kelly Marie Tran viselte egyébként nagyon rosszul a rasszista zaklatásokat, korábban az egykor Jar Jart játszó színész majdnem öngyilkos lett az őt ért támadások miatt. A véleménynyilvánítás egy dolog, de más életének tönkretétele már teljesen más tészta, ezt sosem szabad elfelejteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)