Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - rekordot döntött az elővételesen vásárolt jegyek száma

|

Rengetegen kíváncsiak az ikonikus filmsorozat legújabb darabjára.

Hirdetés

Eddig is elég nagy érdeklődés volt a Star Wars: Skywalker kora iránt, viszont a kedd hajnalban debütált trailer még több embert ösztönzött arra, hogy jegyet váltson a mozifilmre. A Disney és a Lucasfilm a kedvcsináló publikálása után be is indult az elővételes jegyvásárlás, már rögtön az első órában rekordot döntött az új Star Wars.

Hirdetés

A film több mint 45%-kal előzte meg a Bosszúállók: Végjátékot, és bőven maga mögé utasította a Végtelen háborút, a Zsivány Egyest és Az utolsó Jediket is. Ha csak ezt vesszük alapul, már eléggé megalapozottnak tűnik az anyagi siker. Az előrejelzések alapján a Skywalker kora nagyszerű nyitásra számíthat, a becslések szerint simán több bevételt hozhat, mint az 1,3 milliárd dollárt tejelő Az utolsó Jedik, vagy akár a valamivel több mint 2 milliárd dollárt zsebelő Az ébredő Erő.

Star Wars: Skywalker kora a magyarországi mozikban először december 19-én lesz megtekinthető. Ti várjátok már? Szavazzatok itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)