Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - egy cuki új karakter mutatkozik be

|

Lehet, hogy a porgok után új kedvencet avathat az internet szelíd népe.

Hirdetés

Idén decemberben befejeződik a Skywalker saga, az új trilógia lezárását pedig egy látványos előzetes vezette fel, amelyet már szinkronosan is megtekinthettek. Azonban nem ez az egyetlen anyag, amely részleteket mutat a fináléból, érkezett egy érdekes új fotó is. 

Hirdetés

Az alábbi képen a Skywalker kora egyik új karakterét köszönthetitek az anzellan fajhoz tartozó Babu Frik személyében, aki a Kijimi bolygó fűszercsempészeivel dolgozik együtt, nem mellesleg pedig mesterien ért a droidokhoz, vagyis meg tudja javítani, hackelni vagy újraprogramozni bármelyiket. Lehet, hogy azért világít vörösen C-3PO szeme a legutóbbi előzetesben, mert Babu Frik megbütykölte?

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható majd a hazai mozikban, a Funko-gyűjtők pedig már dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen Babu igazi bábu-alapanyag. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)