Hirdetés

Daisy Ridley rosszul élte meg a Star Wars: Skywalker kora utáni gyűlölethullámot

|

A Reyt játszó színásznő szerint rossz volt látni, ahogy a rajongók szétcincálják a filmet, amibe rengeteg munkát és szeretetet tettek.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az új Star Wars trilógia kapott hideget és meleget, de a Skywalker kora megjelenése után csak még jobban felerősödtek a kritikus hangok - tegyük hozzá, hogy nem teljesen ok nélkül. Az alkotók a premier óta látványosan hallgatásba merültek és nem igazán reagáltak a kritikákra, most azonban Daisy Ridley megtörte a csendet. 

Hirdetés

Szerinte a január kifejezetten nehéz volt számukra, mivel akkortájt elképesztően hangos volt az a gyűlölethullám, ami az új trilógia irányába érkezett. Elmondta, hogy a szerinte ez jórészt a közösségi médiáknak köszönhető, mivel régebben nem jutott el az alkotókhoz ilyen szinten a negatív visszhang. 

"Szerintem ez egy furcsa dolog, hogy valaminek a részese vagy, amibe rengeteg szeretet tesztek és az emberek utána nem szeretik. Tudjátok, mostanában mindenki annyira elhivatott abban, hogy ne szeressen valamit."

Azt mondta, hogy a megjelenés után nagyon csalódott volt, hogy akárhányszor fölment a közösségi felületeire, mindenhol utálattal találkozott. Ridley azzal zárt, hogy mindezek ellenére büszke arra, hogy a részese lehetett egy ilyen grandiózus történetnek. 

Noha személy szerint magam sem rajongok az új részekért, nem kétlem, hogy a csalódott Star Wars rajongók kifejezetten kegyetlenül viselkedtek az alkotókkal - elég csak visszaemlékezni arra, hogy üldözték el a közösségi médiából a Rose Ticót játszó színésznőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)