Hirdetés

Így festett volna a Star Wars: Skywalker korában Rey, immár a Ren lovagjainak vezetőjeként

|

Minden eddigi vázlatrajznál komolyabb változást vizionál ez a grafika. Mi pedig bizony ezt a megoldást is szívesen megnéztük volna a filmben.

Hirdetés

Adam Brockbank egy végtelenül tehetséges művész, aki több Star Wars mozihoz is készített már vázlatrajzokat. Repertoárjában megtalálhatóak a Star Wars: Skywalker kora grafikái is, amelyek közül számunkra nyilván a végül fel nem használt rajzok a legérdekesebbek. Ezekről a koncepciókról végül a rendező, J.J. Abram, valamint a Lucasfilm fejesei nem gondolták, hogy illeszkednének a filmbe, de mi azért persze gyönyörködhetünk bennük. 

Hirdetés

Brockbank már korábban is posztolt saját Instagram oldalán egy vázlatrajzot a sötét oldal felé elcsábult Rey kapcsán, most viszont egy még ennél is sokkal izgalmasabb képet tett közzé. A frissen bemutatott grafikán ugyanis az Erő világos oldalától elfordult Rey nem csak átáll az ellenséghez, hanem egyből Kylo Ren sisakját is magára kapja, szóval jó eséllyel a Ren lovagjainak vezetőjévé válik - ez utóbbi már nyilván csak feltételezés. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More dark Rey... #starwars #theartofriseofskywalker #starwarsconceptart

Adam Brockbank (@brockbankadam) által megosztott bejegyzés,

Végül természetesen nem ezt az elgondolást követte a Star Wars: Skywalker kora mozifilm, de ezért semmiképp sem haragudhatunk komolyabban a Lucasfilmre és J.J. Abramsre, hiszen a filmben látott "sötét Rey" is meglehetősen jól festett, elég csak összecsukható duplapengés vörös fénykardjára gondolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)