Hirdetés

Kiderült, kit játszott Ed Sheeran a Skywalker korában

|

Több cameót is elrejtettek az alkotók a legutóbbi Star Wars filmben, de Ed Sheerant valószínűleg az ítéletnap közeledtével sem ismertük volna fel magunktól. Már ha egyáltalán érdekelt ez a kérdés.

Hirdetés

A Star Wars renoméja sokat romlott az évek során, ettől függetlenül sok színész gyermekkori álma vált valóra, amikor egy aprócska szerep erejéig feltűnhetett az ikonikus franchise-ban. Ed Sheeran neve ott volt a stáblistában, azonban az énekes rajongói hiába keresték a vörös tincseket, és tábortűz körül sem énekelt egy rohamosztagos sem. Disney most elárulta, hogy kit testesített meg a popsztár.

Hirdetés

Nem kell a saját szemeteket hibáztassátok, amiért nem szúrtátok Sheerant az ellenállás tagjai között, ugyanis nem a saját arcával szerepelt, hanem egy idegen faj képviselőjeként. Mivel szövege nem igazán volt, ezért a legelvetemültebb rajongók sem ismerték volna fel, hogy az énekes ennek a jóképű úriembernek a szerepében tündökölt:

Rajta kívül még rengeteg szupersztár tűnt fel az új trilógiában különböző maszkok, sminkek és effektek mögé bújva, például John Williams és Kevin Smith a Kijmi lakóiként, a James Bondot játszó Daniel Craig és a Radiohead producere, Nigel Godich pedig rohamosztagosok sisakjai mögött meglapulva. A Disney azt is elárulta, hogy nem minden cameóról hullt még le a lepel, tehát számíthatunk hasonló "leleplezésekre" a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)