Hirdetés

Megjöttek a Star Wars: Skywalker kora első értékelései, nem dicséri mindenki

|

Az e heti premier előtt épp zajlanak a sajtóvetítések, érkeznek az első vélemények.

Hirdetés

A hazai mozikban holnap este tartják a kilencedik számozott Star Wars film első vetítéseit, így nem kell már sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, hogyan ér véget a Skywalker saga, és az internet egy borzalmas spoiler-aknamezővé változzon. A kritikák várhatóan már előbb megérkeznek, külföldi újságírók már végignézhették a filmet.

Hirdetés

Egyelőre a twitteres, gyors beszámolók érkeznek, és miközben néhányan határozottan pozitív élményekről számolnak be, vannak, akik súlyos problémákat emlegetnek.

A CinemaBlend például vitákat vetít előre (mi mást, hiszen ez Star Wars; akármi lesz, megy majd a netes üvöltözés), szerintük gyökeresen eltér a film Az utolsó Jediktől, és tele van akcióval, meg a rajongóknak szóló kikacsintásokkal.

A Nerdist újságírója, Dan Casey szerint a film remek lezárása a szériának, némileg rémisztő, reményteli, erőszakos.

A Screen Rant-es Rob Keyes azt írja, a legtöbb megválaszolatlan kérdést sikerült megválaszolni, kielégítőnek találta a filmet.

Brandon Davis, a ComicBook.com írója szerint meglepetésekre kell számítanunk.

A Mashable-ös Chris Taylor úgy gondolja, olyan, mintha 9 film történetét sűrítették volna egybe.

Adam B. Vary-nek (Variety) még fel kell dolgoznia a látottakat.

A Vanity Fair írójának, Anthony Breznicannek is tetszett, a legszebb emlékeit hozta vissza.

Az amerikai IGN-nél író Terri Schwartz vegyes érzelmekkel távozott, mert bár sok minden tetszett neki, összességében vegyesek az érzései. Úgy érezte, ez egyrészt egy bocsánatkérés Az utolsó Jedik miatt, másrészt Az ébredő Erő folytatása, amit ő zavarónak talált.

Egy másik IGN-es, Jim Vejvoda szintén nem volt elragadtatva, nagy problémái voltak a filmmel azon túl, hogy egyébként kedvelte.

Hamarosan mi is megosztjuk veletek érzéseinket, már tényleg csak egy kis türelemre van szükség. Addig meg vigyázzatok a neten járva, biztos, hogy undorító módon fognak spoilerezni, akik az elsők között nézik meg a Skywalker korát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)