Hirdetés

Az egyik színész hibájából felkerült a Star Wars: Skywalker kora forgatókönyve az eBay-re

|

A rendező elmondása alapján nem sokon múlt, hogy még a premier előtt kitudódjon, hogyan zárul a Skywalker saga.

Hirdetés

Jövő hónapban kerül a mozikba a Star Wars kilencedik felvonása, ami elmetélileg pontot tesz majd az évtizedek óta tartó történetre. Ezért érthető, hogy a Disney még a szokottnál is nagyobb figyelmet fordít arra, nehogy kiszivárogjon valami, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik, és még sorolhatnánk egy csomó régi mondást, ami felvezeti az alábbi bakit.

Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora rendezője, J. J. Abrams a Good Morning America műsorában elárulta, hogy a nemrégiben felröppent pletykák igazak, egy ponton valóban illetéktelen kezekbe került a Skywalker kora forgatókönyve. Ráadásul elég vicces sztori tartozik az esethez, mivel Abrams szerint az egyik színész az ágya alatt hagyta a fontos anyagot, amire rábukkant valaki, aki éppen ott takarított. A szerencsés megtaláló ezután átadta egy másik személynek a forgatókönyvet, aki pedig szépen fel is tette azt eladásra az eBay-re.

Szerencsére a Disney időben lépett, és gyorsan megvásárolta a cuccot a hirdetésen keresztül, így pedig sikerült elhárítani a problémát. A rendező egyébként tudja, ki volt annyira felelőtlen, hogy az ágya alatt hagyjon egy ilyen fontos dolgot, de nem osztja meg velünk (bár kicsit szeretné), nem kell ebből egy nyilvános walk of shame-et csinálni. Elegáns.

Szerintetek melyik színész lehetett a tettes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)