Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - J.J. Abrams szerint ez a film karrierjének legnagyobb kihívása

|

A Star Wars YouTube csatornáján mesélt kicsit a trilógiai zárszavának jelentőségéről.

Hirdetés

J.J. Abrams kapta a feladatot annak idején, hogy beindítson egy új Star Wars trilógiát, most pedig övé a feladat, hogy lezárja azt. A rendező szerint ez a legnehezebb projekt, amin valaha dolgozott. Tekintettel arra, hogy mi minden van már J.J. listáján, ez bizony nem kis szó.

Hirdetés

Abrams konkrétan azt a kérdést kapta, hogy mit érzett, amikor fel kellett lépnie a D23 színpadára és mesélnie kellett a filmről.

"Az, hogy ezekkel az emberekkel dolgozhatok újra, már önmagában egy ajándék. Ezekkel a karakterekkel játszadozni. Nem hittem volna, hogy erre újra esélyt kapok. Ez a befejezés, ami olyan elképesztően fontos mindnyájunknak, valószínűleg a legnagyobb kihívás, amivel valaha meg kellett birkóznom."

A Star Wars rajongóknak nem könnyű a kedvükre tenni, ezt a trilógia előző két felvonása bizonyította. Nem csak a trilógiát, hanem a teljes Skywalker-sagát fogja lezárni a következő film, és rengeteg kérdésre várnak választ a tömegek.

Ami biztos, hogy J.J. Abrams nem fogja semmissé tenni Rian Johnson munkáját: elmondása szerint Az utolsó Jedik nem vágott keresztbe semmit, és a sztori folytatódik, ahogy eltervezték. Meglátjuk, hogy ez mennyire lesz kielégítő a nagyközönség számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)