Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - repülő rohamosztagosokat villantott az új videó

|

Fél percen át láthatjuk mozgásban a kilencedik epizódot.

Hirdetés

December 19-én érkezik meg a hazai mozikba a Star Wars: Skywalker kora, de egy rövid jelenet erejéig már most bepillanthattunk a filmbe. A mindössze 30 másodperces (magyar feliratos) videóból kiderül, hogy a birodalmi rohamosztagosok immár repülni is tudnak.

Hirdetés

Egyebet nem igazán árul el a Skywalker saga lezárásáról az alábbi rövidke jelenetvideó, de természetesen nem is ez a feladata. Az mindenesetre biztos, hogy a repkedő rohamosztagosok remekül mutatnak majd a játékboltok polcain, és bevalljuk, mi is égető kényszert kezdtünk érezni arra, hogy beszerezzünk egy ilyen figurát. A szóban forgó jelenetvideó természetesen magyar felirattal érhető el nálunk, de ezúttal nem igazán volt nehéz feladatunk a felirat elkészítésével. 

További feliratos előzetesekért érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)