Hirdetés

A Skywalker kora kapta a legrosszabb kritikai értékeléseket az összes Star Wars film közül

|

A Rotten Tomatoeson található pontszámok szerint még a Baljós árnyakat is alulmúlta a kilencedik epizód.

Hirdetés

Valószínűleg nem egy éjszakába nyúló vitát folytattak már arról itt-ott, hogy melyik a legrosszabb Star Wars film. Erős a mezőny, hiszen az előzmény trilógia és a Disney-féle részek utálóinak a tábora is igen népes, viszont a Rotten Tomatoes oldalon - amely azzal foglalkozik, hogy összegyűjtse a kritikákat és átlagolja a pontszámokat - a Skywalker kora most minden korábbi epizódot alulmúlt.

Hirdetés

Eddig a Baljós árnyak tartotta a negatív rekordot, aminek az oldal szerint az átlag értékelése 53 százalék volt. A jelek szerint a kritikusok még a Jar Jar feltűnéséért felelős epizódnál is nagyobbat csalódtak a Skywalkerek történetének lezárásában, ami most elérte az 52 százalékot, ezzel minden korábbi filmet alulmúlt. 

Nemrég érkezett a hír, hogy a kilencedik epizód bevételei átlépték az egymilliárd dollárt, ami ugyan nem rossz teljesítmény, de messze elmarad a Disney elvárásaitól és az előző két rész bevételeitől is. Hogy merre indul tovább a mozifilmekkel a stúdió, arról egyelőre még nincs hír, de úgy néz ki, hogy valami nagyot kell villantsanak, mert vissza kell kormányozzák a szériát a népharag zsákutcájából. Mert ugyebár teljesen mindegy, hogy kinek mi a véleménye, valódi döntések kizárólag a számok mentén történnek itt, és bármely más cégnél is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)