Hirdetés

Mark Hamill érzelmes levélben köszönte meg a Star Wars-rajongónak a támogatást

|

A The Complete Skywalker Saga Blu-ray csomag részeként kapjuk meg a szívhez szóló levelet, de Mark Hamill maga is közzétette az írást, amiben köszönetet mond az összes Star Wars-rajongónak.

Hirdetés

Mark Hamillt sok képregényrajongó ismeri Joker szinkronhangjaként, de kétségtelen, hogy a legtöbben még mindig Luke Skywalker megformálójaként gondolnak rá, és ez valószínűleg örökre így is marad. Cseppet sem véletlen tehát, hogy a Star Wars kánon központi karakterének színésze írta azt a levelet, ami ott várja az összes vásárlót a The Complete Skywalker Saga Blu-ray pakkban.

Hirdetés

Nektek viszont meg sem kell vennetek a gyűjteményes kiadást ahhoz, hogy elolvashassátok ezeket az érzelmekkel átitatott sorokat, mivel Hamill az egész levelet kiposztolta Twittteren.

Írását mi most magyar fordításban közöljük le.

Micsoda egyedülálló utazás volt ez.

1976-ban, mikor Carrie, Harrison és én próbafelvételeket rögzítettünk a filmhez, aminek akkor még "The Adventures of Luke Skywalker, as taken from the Journal of the Whills, Saga I: The Star Wars" volt a címe, nem is sejthettük, milyen hihetetlenül gazdag és élénk képzelőerőről tanúskodó kalandok sorozatát indítja el ez az ismeretlen kis űrmozi, ami nyolc további fejezetet inspirál, hogy elmesélje az egész Skywalker történetet. Közületek néhányaknak ez az utazás velünk kezdődött el 40 évvel ezelőtt, mikor a Star Warst néhány tucat mozi székeiből befogadtátok az életetekbe a premier első napjain. Mások valamikor útközben csatlakoztak hozzánk, az ifjú Anakin sötét oldal felé fordulásának szívfájdító története során, vagy mikor egy teljesen új generáció hősei mutatkoztak be a folytatástrilógiában.   

Carrie egyszer azt mondta, hogy a Star Wars a családról szól, ez az, amivé változtunk: egy óriási közösség, ami osztozik az ezeken a történeteken alapuló közös élményeken, valamint az alapvető értékeken, amiket belénk neveltek. Légy akár relatíve újonc a Star Wars világában, vagy egy veterán rajongó, hatalmas köszönettel tartozom neked a lelkesedésért és elkötelezettségért, amit George messzi-messzi galaxisa felé tanúsítasz, mely folyamatosan növekszik az új történetmesélőknek hála, akik egy még az eddiginél is nagyobb univerzumot építenek, tele hősökkel, gazfickókkal, akcióval, szerelemmel, és persze magával az Erővel.

Az Erő legyen veletek... örökké.

Mark Hamill

Mit is lehetne ezek után mondani? Köszönjük Mark!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)