Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - ezt a furcsa sisakos idegent játszaná a Doctor Who sztárja?

|

Elképzelhető, hogy egy, a filmhez érkező, gyűjthető kártya leleplezte Matt Smith karakterét.

Hirdetés

Idén véget ér a Star Wars történetének egy terjedelmes korszaka, ugyanis a filmsorozat kilencedik epizódja elméletileg pontot tesz a Skywalker saga végére. Több új szereplő is lesz a filmben, és most lehet, hogy még a hivatalos leleplezés előtt bemutatkozott egyikük.

Hirdetés

Tavaly derült ki, hogy csatlakozott a kilencedik részhez Matt Smith, aki több évig játszotta a tizenegyedik dokit a Doctor Who sorozatban. Az továbbra sem lett megerősítve, hogy most kit fog alakítani, azonban nemrég felkerült a Twiterre egy fotó a Topps egyik gyűjthető kártyájáról, ami elég nagy port kavart a rajongók között. A képen ugyanis egy érdekes fejfedőt hordó, nem túl emberi kinézetű figura látható, aki a találgatások szerint nem más, mint Smith karaktere. Íme:

Hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezett, de értelemszerűen egyelőre nem érdemes készpénznek venni a dolgot. Egyesek szerint több hasonlóság is van a karakter és a színész arca között, de persze az is előfordulhat, hogy teljesen másvalaki van a sok smink mögött. Lehetséges, hogy reggelre viszont sokkal okosabbak leszünk, hiszen a Star Wars: Skywalker kora mozi utolsó előzetese hajnalban érkezik meg, egy NFL mérkőzés félidejében. 

Szerintetek is Smith karakterét láthatjuk a kártyán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)