Hirdetés

Szavazz: Te várod már a Star Wars: Skywalker kora premierjét?

|

Hajnalban megérkezett az új előzetes, elindult a jegyelővétel, lehaltak a mozik rendszerei. Jó néhányan izgatottak a legújabb trilógia lezárása miatt -  te is köztük vagy?

Hirdetés

Rey, Kylo Ren, Finn és Poe kalandja idén decemberben valamilyen formában lezárul. Az ébredő Erőnél is... mondjuk úgy, vegyesebb fogadtatásban részesült Az utolsó Jedik után most J.J. Abrams javíthat. Reméljük, nem bosszankodva kell elengednünk ezeket a karaktereket, ugyanakkor azt is érezzük, hogy nem lesz mindenki elégedett.

Hirdetés

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy bennetek milyen érzéseket váltott ki a friss trailer, várjátok-e a filmet vagy sem, és ha megnézitek, mikor terveztek beülni rá/elé. Szavazzatok, majd fejtsétek ki válaszotokat kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)