Hirdetés

A Skywalker kora regényváltozatából végre tényleg kiderült, hogyan támadt fel az Uralkodó

|

A film bár sok történetszálat elvarrt, egy fontos kérdést meg sem kísérelt megválaszolni nekünk. Most megtette azonban helyette a hivatalos regény.

Hirdetés

A Chicago Comic & Entertainment Expón (röviden C2E2) ugyan csak limitált darabszámban, de meg lehetett vásárolni a Star Wars: Skywalker kora regényváltozatát. Nyilván, amint egy ember megszerez akár csak egyetlen példányt is a könyvből, az pontosan olyan, mintha az egész világ a kezében tartaná a regényt: minden fontos információ kiszivárgott. Azt eddig is tudtuk, hogy a regény (és egyébként majd a hivatalos képregény is) extra jelenetekkel, bővebb magyarázatokkal teszi még teljesebbé a Skywalker saga lezárását. Most viszont már például abban is biztosak lehetünk, hogyan tért vissza az élők közé az Uralkodó. 

Hirdetés

Kylo Ren és Palpatine nagy találkozását a szerző, Rae Carson cseppet részletesebben írja le, mint ahogy mindezt mi a mozifilmben láthattuk, így végre azt is megtudtuk (bár valljuk be, ezt sejteni lehetett egy ideje), hogy az Uralkodó bizony serényen klónozta magát. Az a test, amit tehát a kilencedik epizódban láthattunk, nem több egy klónnál, amibe Palpatine képes volt átültetni a tudatát. Ismerős?

Nos igen, ha régebben olvastátok a Star Wars képregényeket (még nem az új Marvel-vonalra gondolok, hanem az immár klasszikusnak számító Dark Horse Comics kiadványokra), akkor ti is tudjátok, hogy a hat évvel A Jedi visszatér után játszódó, egyébként magyarul is megjelent, három összefüggő nagyobb történetből (Sötét Birodalom, Árnykéz hadművelet, A Birodalom vége) álló Star Wars: Dark Empire kéregénysorozatban pontosan ugyanez volt a helyzet. 

Örültetek volna, ha a filmből is megtudjuk, hogy Palpatine nagy titka a klónozás, vagy ez az információ nem oszt, nem szoroz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)