Hirdetés

Nem tudjuk eldönteni, mi a legjobb a Star Wars: Skywalker kora új előzetesében

|

Komoly a verseny a Ren lovagjai és a katapultáló rohamosztagos között.

Hirdetés

Már egy hónap sincs hátra a Skywalker saga kilencedik filmjének bemutatójáig, de a Disney még rákapcsolt, hátha kell egy kis lökés a nézőknek, hogy jegyet váltsanak rá. A Star Wars: Skywalker kora elvarr szálakat, megválaszol régen és az utóbbi két filmben feltett kérdéseket egyaránt, és mindenből tartalmaz majd egy kicsit.

Hirdetés

Az új tévéreklámban láthatunk űrharcot, indokolatlanul sok csillagrombolót, egy kis kardozást, űrpárbajt, a galaxis legnagyobb szabadtéri fesztiválját, de a legérdekesebb talán az, hogy egy szikla tetején pózolnak a Ren lovagjai, akik öltözködési stílusban Kylót követik, de maszkjaikban rejlik egyediségük. Rögtön az ő pillanatnyi jelenetük után egy katapultáló motort is látni, amiatt különösen érdemes elindítani a videót.

A Star Wars: Skywalker kora premierje december 19-én lesz itthon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)